петак, 9. децембар 2011.

Blood Bowl Team Manager


Predstavljamo vam kartičnu igru koja je bazirana na veoma popularnoj igri sa figurama Blood Bowl. Za one koji se nisu susretali sa njom u pitanju je fantazijska verzija ragbija, gde razne rase jure loptu, ali i varaju, biju sudiju, druge igrače a ponekad i publiku uz, naravno, obilatu dozu humora i parodiranja.


Svaki igrač predstavlja menadžera jednog od najpopularnijih timova i bori se za prestižnu titulu Menadžera Godine. Tokom svakog poteza menadžeri će odigravati svoje igrače na različite utakmice i tako skupljati navijače (koji predstavljaju poene za pobedu), poboljšanja za tim i poznate sportiste koji se priključuju ekipi.


Svaki član ekipe ima svoju snagu i jednu ili više specijalnih sposobnosti. One mu omogućavaju da napada protivnike (u kom slučaju odnos snage jednog i drugog odlučuje koliko se kocaka baca), preuzima loptu (što daje timu prednost u toj utakmici) ili da dozvoli menadžeru da vuče dodatne karte. Ako igrač bude oboren, snaga mu se smanjuje, a može da bude i povređen ili diskvalifikovan.


Sa šest timova, različitom kombinacijom karata u svakoj partiji i mnoštvom likova koje možete vrbovati u svoj tim, ova igra će vam držati pažnju još dugo vremena. Pritom igra ne traje dugo i ne zahteva puno prostora, čak i sa maksimumom igrača.

Ako želite da saznate više kontaktirajte nas ili pogledajte video-tutorijal na ovoj adresi.

Нема коментара:

Постави коментар