субота, 21. мај 2011.

Predstavljamo: Infinity

Sto sedamdeset i pet godina u budućnosti, čovečanstvo je stiglo do zvezda. Stare nacije su se grupisale u velike međunarodne federacije i razdelile naseljive zvezdane sisteme među sobom. Ove nove sile i dalje motivišu drevne pokretačke snage ljudske istorije: potraga za životnim prostorom, sirovinama i moći.

Sukobi i rat su svakodnevna pojava, bilo da su otvoreni ili skriveni, visokog ili niskog intenziteta, kratkotrajni ili dugotrajni. Zanimanje vojnika u ovom dobu je sve samo ne monotono....

Infinity je ratna igra na tabli koja koristi minijature da simulira futurističke okršaje u naučno-fantastičnom okruženju. Pravila su jednostavna i omogućavaju brzo igranje, dok istovremeno daju bezbroj taktičkih mogućnosti.
U ovom vremenskom periodu čovečanstvo je u kritičnom i odlučujućem trenutku istorije. Da li će ljudi postati svesni opasnosti sa kojom se suočavaju ili će nastaviti sitne sukobe za moć i uticaj? Šta će biti sudbina čovečanstva? Kineska kletva se obistinjuje i zanimljiva vremena su stigla....

Da li želite da saznate više? Za više informacija ostanite sa nama ili nas kontaktirajte i sami isprobajte ovu zabavnu igru.

Нема коментара:

Постави коментар