уторак, 19. октобар 2010.

Warmachine Club Night


Od 3. novembra, sreda uveče postaje termin za igre sa minijaturama "Warmachine" i "HORDES", kompanije "Privateer Press". Tokom protekle tri godine, "Warmachine" je širom sveta proglašen za najbolju ratnu igru sa minijaturama, a neprekidni rast popularnosti samo potvrđuje ovu tvrdnju. S obzirom na to da je najnovija verzija pravila nedavno stupila na snagu, postojeća igračka zajednica traži nove članove, kako bi zajedno nastavili popularizaciju ove sjajne igre.  

Svake srede, od 18:00 do 21:30, u prostorijama "Sigil Games" kluba, novi igrači će imati priliku da po prvi put upoznaju ovu igru, ali i da odmere snage sa drugim igračima. Poseban sto za prezentacije, sa dve male armije, će biti dostupan svake večeri, a uvek će biti prisutan i neko od iskusnijih igrača da Vam pokaže pravila i upozna Vas sa igrom. Od iskusnih modelara ćete na licu mesta dobiti savete u vezi bojenja i sklapanja modela, kako bi imali uvid u sve aspekte ovog hobija. 

Ukoliko želite da probate novu igru, upoznate novo društvo, ili jednostavno imate malo slobodnog vremena sredom uveče - posetite Sigil i otkrijte novi hobi.

Нема коментара:

Постави коментар